mandag 5. april 2010

Påsken veloverstått

Hei igjen,

da er påsken veloverstått og det har skjedd MYE i løpet av påsken, med tanke på Dag sin Mark II Drifte bil. Jeg har ikke fått tatt bildene enda, men det skal vi få til i morgen.

Er ikke uten grunn at bilen har begynnt å bli kalt for norges råeste driftebil av de få som har hatt gleden av å ha fått sett den enda.

Nå er det ikke mer enn litt over 2 uker igjen til D-Day - vi har leid Rudskogen Fredag 23. April for testing.

Jeg har personlig hatt et over 10 år langt samarbeid med JUN Auto fra Japan, som vi setter veldig pris på. Så når Mark II'en til Dag skulle mappes så var det naturlig for oss å få JUN til å komme til Norge for å gjøre det akkurat som de har gjort ved 2 anledninger før på min Subaru. Mens de er her så skal de gå over min Subaru også så vi den blir helt oppdatert til 2010 sesongen. Dette ser vi virkelig frem til. Hvis noen trenger høykvalitets deler som JUN produsere så er det bare å kontakte meg så skaffer vi alt fra de til hyggelige priser.

Vel frem til bildene kommer så får dere en fin liten film snutt av treningen til Rhys Millen Racing i USA. Det er bare å nyte lyd og bilder, og se frem i mot sommeren som kommer veldig fort.

Ryhs Millen Racing - Drift test

Følg med for fete bilder i de nærmeste dagene.

MVH

Lars + Team Yellow